HOROSCOP, vineri, 2 decembrie, 2016

Berbec 

De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!

Taur 

Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita, dar de data aceasta nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le tii piept. Te poti astepta la afronturi dure din partea unora care isi seamana. Deci ai ocazia sa vezi, prin intermediul lor, cum arati si tu cand iti sare tandara. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestari violente, deci poti invata ceva din asta: sa iti mai domolesti furia atunci cand ceva nu-ti convine.

Gemeni

Ai un efect benefic asupra celor nervosi care nu-si pot tine sub control agresivitatea fizica sau verbala. Chiar daca ceilalti sunt pusi pe harta, tu reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-i tratezi pe toti cu atata toleranta, incat ii vei dezarma mult mai usor cu asemenea atitudine. Nimic nu te irita, nimic nu te scoate din sarite ci dai de fiecare data replici pasnice, incat se mira toti ca poti sa-ti pastrezi cumpatul! Esti un exemplu de detasare si calm, pe care ar merita si altii sa-l urmeze, pentru ca esti de parere ca, in situatiile tensionate, nu poti reactiona corect daca lasi nervii sa preia conducerea.

Rac 

Daca faci echipa cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este in gasirea partenerilor adecvati pentru ceea ce ti-ai propus. Cauta in jurul tau oameni care nu-ti seamana, care vin cu alte calitati si alte resurse in proiectul de care te ocupi. Cheama alaturi persoane cu resurse mari de energie sau de rabdare, tovarasi de lucru dispusi sa puna mana sa construiasca ceva concret sau pe altii care stiu ce e de facut la nivel teoretic. Unindu-va cu totii fortele, proiectele incepute vor merge excelent, pentru ca fiecare in parte, separat, nu ar ajunge la aceleasi rezultate.

Leu 

Unde mergi tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci cand te vad pe tine. Esti factorul de echilibru in medii tensionate sau garantia ca lucrurile vor merge intr-o directie buna imediat ce vei pune si tu umarul la actiunile care va aduc laolalta. Esti apreciat pentru ceea ce stii sa faci, pentru ceea ce esti, si cum sa nu te simti bine intr-un spatiu in care toata lumea te priveste cu simpatie, recunoscandu-ti astfel valoarea.

Fecioara

Nu te juca asa cu resursele pe care le ai la dispozitie, pentru ca ai tendinta de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poti trezi fara nimic in cos, daca esti neatent cu ce ai adunat. Stiai ca ai niste bani in sertar? Erai sigur ca te poti baza pe sprijinul si contributia unui coleg? Credeai ca mai ai cateva zile pentru a termina un anumit proiect? Ei bine, mai verifica o data, pentru ca intre timp, fara sa-ti dai seama, acestea s-au mai imputinat! Din cand in cand mai trece in revista ceea ce ai, ca sa nu te trezesti cu surprize exact cand vine momentul investitiilor.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel