Urmărește emisiunea live


Gheorghe Hagi: Zoltan Kovacs l-a pus pe Ianis să-i care costumul

Gheorghe Hagi a făcut, miercuri, într-o conferință de presă, noi dezvăluiri despre Zoltan Kovacs. ”Regele” a afirmat că cel care coordonează loturile naționale de juniori i-ar fi cerut fiului său, Ianis Hagi, ”să-i care un costum”.

"Când Ianis a plecat în Ungaria, la turneul Puskas, mi-a zis un lucru care m-a lăsat mască. După turneul de calificare din Andorra, în aeroport, a fost chemat de Kovacs, care i-a spus: 'Acesta e costumul, mi-l cari până în România'. Eu nu mi-am educat copilul nici să îmi care geanta, nici costumul. Poate să care echipament sportiv, că și eu am făcut-o când eram junior, dar nu lucrurile personale ale dânsului”, a declarat Gheorghe Hagi, citat de Agerpres.

”Nu am știut acest lucru și l-am întrebat cum a fost posibil. Nu mai vorbesc de jigniri. Eu nu știu engleză bine, dar 'nothing' și 'zero' nu au nicio altă conotație. Nu poți face un căpitan, un lider al unei generații, zero sau un nimic", a continuat liderul ”Generației de Aur”.

Gheorghe Hagi a cerut, într-o scrisoare publică adresată lui Anghel Iordănescu, în calitate de președinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, demisia lui Zoltan Kovacs din funcția de coordonator al loturilor naționale de juniori. Solicitarea a venit după ce naționala Under-17 a ratat calificarea la turneul final Campionatului European din acest an și după ce Kovacs, fost angajat al federației belgiene de fotbal, ar fi jignit trei componenți ai lotului, toți trei legitimați la Academia Gheorghe Hagi (Coman, Hagi jr, Casap), la turneul de pregătire din Olanda.

Vezi aici detalii: Gheorghe Hagi, scrisoare deschisă pentru Anghel Iordănescu, după ce Ianis Hagi a fost umilit de Zoltan Kovacs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel