Anghel Iordănescu, impresionat de Cristiano Ronaldo la un antrenament al celor de la Real Madrid

Selecționerul Anghel Iordănescu a efectuat un stagiu de pregătire la Real Madrid, iar marți a participat la antrenamentul campioanei Europei. "Generalul" a fost încântat de tot ce a văzut la Madrid, însă a fost impresionat în mod special de Cristiano Ronaldo, proaspătul câștigător al Balonului de Aur.

Anghel Iordănescu a luat parte la primul antrenament al Realului după ce Ronaldo a cucerit, luni, cel de-al treilea Balon de Aur al carierei. Într-o conversație cu fiul său, Edi Iordănescu, antrenorul naționalei nu și-a ascuns surprinderea față de cele văzute la antrenamentul campioanei Europei. 

"I-au pus o lojă la dispoziție, să urmărească antrenamentul, dar Ancelotti l-a chemat pe teren. (...) A rămas impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo, care a mai rămas după antrenament încă o oră, singur, ca să recupereze faptul că pierduse antrenamentul de luni, când a fost la Gala FIFA de la Zurich", a povestit Edi Iordănescu, citat de digisport.ro.

Luni, după decernarea Balonului de Aur, Ciprian Marica dezvăluia pe contul său de Facebook că portughezul Cristiano Ronaldo merge la antrenamente cu două ore mai devreme. Informația a fost aflată de atacantul român de la unul dintre jucătorii recent transferați la Real Madrid, la o cafea, mai scrie sursa citată.

Citește și: Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel