Vocea României, sezonul 3: Cui i-a spus Loredana "în mine poţi găsi ce vrea muşchiul tău"

gabriel
gabriel

Cel de-al treilea sezon al competiției "Vocea României" a debutat în această seară la Pro TV. Emoţii, lacrimi, bucurie, momente dramatice, dar și o mulţime de surprize vor fi aduse în fiecare sâmbătă seară de show-ul competițional telespectatorilor. 

Concurenții celei de-a treia ediție a concursului Vocea României, anonimi sau artiști consacrați, din România, Republica Moldova, Serbia și chiar Emiratele Arabe Unite, vor încerca să cucerească trofeul mult râvnit, marele premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și un contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Jurații Brenciu, Loredana, Smiley și Moga deja au demarat bătălia pentru a-și adjudeca cei mai buni competitori, în timp ce Pavel Bartoș, prezentatorul super-show-ului, a început și el să condimenteze sezonul aflat în desfășurare.

Astfel, Loredana, în încercarea de a-l acapara pe un concurent în echipa sa, i-a declarat: 'în mine poți găsi tot ce vrea mușchiul tău".

Gabriel Kisczuk este din Suceava şi de la 16 ani a început să cânte pe la petreceri, însă, așa cum le-a confirmat juraților a cântat și într-o trupă în urmă cu 12 ani: "N5 se numea"

Loredana și Brenciu au apăsat butonul. "Îmi pare bine că m-am întors", a spus Loredana.

După ce i-a admirat încălțările, Horia Brenciu i-a explicat ce se va întâmpla dacă îl va alege ca mentor: "Gabriel în mine nu găseşti doar un mentor, în mine găseşti şi un prieten. Atât am vrut să spun".

Imediat Loredana a contra-atacat și i-a spus concurentului: "Dragul meu Gabriel în mine poţi găsi ce vrea muşchiul tău. Te vreau în echipa mea".

Loredana a fost însă refuzată, concurentul alegând să meargă mai departe în echipa lui Brenciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel