Vladimir Putin convoacă de urgență Consiliul de Securitate, după ce "Ucraina a luat ostatici în Rusia". Avertismentul experților în dezinformare

Vladimir Putin convoacă de urgență Consiliul de Securitate, după ce "Ucraina a luat ostatici în Rusia". Avertismentul experților în dezinformare / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin convoacă de urgență Consiliul de Securitate, după ce "Ucraina a luat ostatici în Rusia". Avertismentul experților în dezinformare / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate, după ce ucrainenii ar fi intrat pe teritoriul rus și ar fi luat ostatici.

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate al Federației Ruse cu privire la un presupus grup de sabotaj ucrainean care a "luat ostatici" în Rusia, scrie Metro.

Rapoarte neconfirmate de la Moscova afirmă că un grup de până la 50 de ucraineni au trecut granița în regiunea Bryansk.

Serviciul Federal de Securitate a declarat într-o declarație pentru agențiile de presă ruse că propriile sale forțe și armata încearcă să lichideze ceea ce ei a descris drept "un grup armat de naționaliști ucraineni" care s-ar fi infiltrat.

Ar putea fi doar o propagandă a Kremlinului

Unii experți în dezinformare au calificat deja acest lucru drept propagandă pe Twitter și au spus o "posibilă operațiune fals flag și campanie de dezinformare" venită de la Kremlin.

Mykhailo Podolyak, consilierul lui Volodimir Zelenski, a subliniat, de asemenea, că aceasta este "o provocare clasică deliberată” din partea invadatorului".

Într-o declarație pe Twitter, el a spus: "Rusia vrea să-și sperie poporul pentru a justifica atacul asupra unei alte țări și sărăcia în creștere a poporului său după un an de război. Mișcarea partizană din Rusia devine din ce în ce mai puternică și mai agresivă. Teme-te de partizanii tăi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel