Violatoarea din Tulcea e obsedată de Vin Diesel

Vin Diesel
Vin Diesel

Luminiţa Perijoc, femeia care l-a violat şi înjunghiat pe taximetristul din Tulcea, l-a confundat pe acesta cu actorul american Vin Diesel.

Autor: Andreea Vlădan

Violatoarea este îndrăgostită până peste cap de Vin Diesel şi se pare că ii trimitea numeroare declaraţii de dragoste cu ajutorul site-urilor de socializare. ’’Am realizat că sunt dependentă de tine!’’ şi ’’Te iubesc!’’ sunt două din mesajele lăsate de Luminiţa pe Facebook-ul lui Vin Diesel. Ea l-a mai întrebat dacă are de gând să vină în Romania şi dacă o va lasă să îl atingă.

Vâzând că nu poate ajunge la frumosul actor, Luminiţa s-a mulţumit cu Nicolae Stan, taximetristul tulcean însurat şi cu trei copii. Înainte de a-l viola pe taximetrist, aceasta îl visase pe actorul de la Hollywood şi a crezut că tulceanul este chiar Vin Diesel.

Femeia l-a convins pe taximetrist să îi facă cumărăturile şi să o ducă acasă. Când au ajuns la casa femeii,aceasta l-a invitat pe bărbat înăuntru la o cafea. A început să îl ameninţe cu un cuţit şi l-a obligat să facă sex cu ea. Când bărbatul a vrut să scape din mâinile violatoarei, aceasta i-a aplicat câteva lovituri zdravene de cuţit.

Taximetristul a fost internat în spital, iar Luminiţa a fost dusă la spitalul de psihiatrie. Ea spune că nu îşi aduce aminte nimic din cele întâmplate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel