VIDEO: Un iranian care încerca să ardă drapelul israelian și-a dat singur foc

Un iranian a luat foc cât timp încerca să ardă un drapel israelian în timpul manifestărilor anuale împotriva Israelului.

Conform Breitbart.com, arderea steagului israelian făcea parte din demonstrațiile de „Ziua Ierusalimului”, încurajate de regimul iranian la finalul Ramadanului. Iranul a sponsorizat astfel de manifestații și în alte părți ale lumii.

Imagini cu momentul

Demonstrațiile anti-israeliene din Iran sunt acompaniate de obicei și de demonstrații antiamericane. În acest an, un imens drapel american a fost pătat de urme de pantofi, iar participanții au fost încurajați să îl calce în picioare. Totuși, în ultimul timp, iranienii de rând au început să refuze tot mai mult instrucțiunile regimului de a lua în picioare sau de a arde steaguri israeliene sau americane.

„Autoritățile din Republica Islamică Iraniană au încercat să ardă steagul Israelian, așa cum face de obicei. Dar, de această dată, karma i-a ajuns din urmă și au ajuns să-și dea singuri foc. Între timp, în neconcordanță cu regimul, iranienii de rând refuză tot mai mult să pășească pe steaguri sau să le ardă”, a transmis jurnalista iraniană Masih Alinejad, alături de videoclipul prezentat mai sus.

De când a pornit „Ziua Ierusalimului”

          

„Îi invit pe toți musulmanii de pe glob să consacre ultima vineri a sfintei luni de Ramadan drept «Ziua Ierusalimului» și să proclame solidaritatea internațională a musulmanilor în susținerea drepturilor legale ale musulmanilor din Palestina.

Ani la rând, am avertizat musulmanii de pericolele prezentate de asupritorul Israel care astăzi a intensificat atacurile împotriva fraților și surorilor palestinieni și care, în Sudul Libanului mai ales, bombardează încontinuu casele palestinienilor în dorința de a îi distruge.

Le cer tuturor musulmanilor din lume și guvernelor musulmane să se unească și să taie mâna asupritorilor și susținătorilor săi”, a transmis ayatollahul Ruhollah Khomeini pe 7 august 1979.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel