Vezi recomandarea lui Badea pentru Ponta referitoare la circulația rutieră

Nemulțumirile premierului referitoare la numărul mare de accidente și propunerea de  înăsprire a legislației rutiere nu au scăpat  de ironiile realizatorului de la Antena 1,  Mircea Badea. Acesta a recomandat premierului să se interzică circulația sau să se meargă cu 20 km pe oră, să fie mulțumit Ponta.

"Autostrăzi nu putem să facem, dar să înăsprim legislaţia rutieră, da. Eu am o altă propunere pentru domnul Victor Ponta şi, Slavă Domnului, nu trebuie să facă nicio autostradă: să se interzică circulaţia rutieră în România. Şi am rezolvat cazul", a spus Badea, ironic, marţi, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Mircea Badea  este de părere că legislaţia rutieră se poate înăspri abia după ce vom avea autostrăzi.

 "Să se tripleze amenzile, da, prietene, dar fă nişte autostrăzi, ca să poţi să circuli cu viteză legală, dar mare, că suntem în secolul al XXI-lea, nu pot să trăiesc la ritmul de ev mediu. Voi aveţi girofare, aveţi elicopter, dar noi nu avem", i-a recomandat Badea premierului Victor Ponta.

 "O să mergem cu toţii cu 20 km la oră, în secolul al XXI-lea, ca să fie Ponta mulţumit că a înăsprit amenzile, dar mai bine nu mai circulăm deloc", a încheiat Mircea Badea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel