Vâlcea: Paznic, împușcat mortal la o partidă de vânătoare, din greșeală

Tragedie la o partidă de vânătoare organizată astăzi de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, în urma căreia un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost împuşcat mortal, din greșeală.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, bărbatul era paznic de vânătoare la Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, iar sâmbătă acesta a fost împuşcat la o vânătoare de mistreţi, în zona Roeşti, la care participau 12 vânători şi şase gonaci, scrie RTV.net.

"Paznicul, Octavian T., avea 31 de ani şi era din comuna vâlceană Rădeşti. El participa la o vânătoare organizată de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu pe fondul de vânătoare din Roeşti. La acţiune participau 12 vânători şi şase gonaci, iar la un moment dat, în condiţii încă neelucidate, paznicul a fost împuşcat mortal de către unul dintre vânători", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, precizând că incidentul a fost anunțat prin 112.

Din păcate, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul paznicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel