Ultima dorință a lui Șerban Ionescu

șerban ionescu dc
șerban ionescu dc

Șerban Ionescu a murit miercuri seara la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Deși suferea de o boală gravă, într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit cu detașare despre moarte.

"La noi teatrul e în reparații și le-am spus să-l termine mai repede, ca să aibă unde să mă expună. Aș vrea ca la înmormântarea mea să țină discurs un singur om, Radu Beligan. Ăsta sunt eu, este umorul negru. Le-am zis, să mă trimiteți la Augsburg să mor ca Bălcescu, în străinătate," spunea Șerban Ionescu, potrivit adevărul.ro.

Actorul a fost dus marți seara la Spitalul de Urgență Floreasca după ce starea lui s-a agravat, el fiind internat la Terapie Intensivă. Directorul unității medicale, Radu Macovei, a declarat miercuri pentru Mediafax că decesul lui Șerban Ionescu a survenit în jurul orei 23:30.

Actorul Şerban Ionescu a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din 18 septembrie până în 2 octombrie, pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale necesare în vederea asigurării unei alimentaţii complete.

Șerban Ionescu a fost diagnosticat acum un an, cu borelioză, o boală gravă, provocată de înțepătura unei căpușe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel