Turneu Shenzhen, sferturi. Halep, adversar dificil

Simona Halep a reuşit o victorie importantă miercuri, scor 3-6, 6-1, 6-2 cu Ying-Ying Duan, dar pe constănţeancă o aşteaptă meciuri mult mai tari la Shenzhen.

După ce şi-a asigurat prezenţa pe locul 1 mondial până la finalul Australian Open (15-28 ianuarie), următorul obiectiv al Simonei Halep (26 de ani) este titlul de la Shenzhen, însă constănţeanca trebuie să fie extrem de atentă: adversara din sferturi este o tenismenă care promite să îi calce pe urme Victoriei Azarenka, scrie Prosport. Halep se va lupta cu Aryna Sabalenka (Belarus, 73 WTA), o tânără de 19 ani înzestrată cu mult talent și cu o ascensiune formidabilă în ultimul an.

Sabalenka şi-a ajutat naţionala să ajungă în finala din 2017 a Fed Cup, pe care Belarusul a pierdut-o pe teren propriu în faţa SUA! Aryna deţine un titlu WTA în palmares, din seria 125k, iar în primele două tururi de la Shenzhen a făcut ravagii. Sabalenka a învins-o pe Monica Niculescu în runda inaugurală, scor 6-4, 6-4, apoi a distrus-o pe Danka Kovinic în optimi, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep, favorita principală a turneului de la Shenzhen, se află pe aceeaşi jumătate de tablou cu conaţionala Irina Begu (cap de serie numărul 4), astfel că cele două partenere de dublu se pot înfrunta în meci direct în semifinale.

Pentru ca acest scenariu să devină realitate, Halep trebuie să treacă de Sabalenka, joi, după ora 09:00, iar Begu să o învingă pe Timea Babos într-un meci programat de la ora 06:00, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel