Trăistariu, dezamăgit de medicii români, îşi va trata afecţiunile de la gât la Viena

mihai-traistariu-_2
mihai-traistariu-_2

Mihai Trăistariu a declarat că, de circa trei ani, are probleme la gât, iar medicii români nu au reuşit să îl vindece, aşa că va merge, în august, la Viena pentru analize medicale, ştiind însă că are corzile vocale intacte şi dorind să participe din nou la Eurovision.

Autor: Roberta Cautiş

Mihai Trăistariu a spus că, în urmă cu trei ani, a început să fie chinuit de o tuse şi să fie răguşit după concerte şi de fiecare dată când a mers la medic a primit un alt diagnostic. "Am 13 (diagnostice, n.r.) până acum şi le-am tratat pe toate. Mi-au dat antibiotice şi am luat antibiotice în neştire. (...) Mi-am scos şi amigdalele degeaba", a spus cântăreţul, precizând că la fiecare exudat faringian îi era găsit alt streptococ sau stafilococ în gât.

"Cabinetele de analize din România sunt varză, în proporţie de 25% îţi iese diagnosticul corect", a spus artistul, criticând, totodată, felul în care a fost tratat de medicii români care l-au consultat.

"Veneam tocmai de la Constanţa, inclusiv cu intervenţii, îmi ziceau colegi de breaslă «Du-te la ăla, că e bun». Patru minute stăteam în cabinet, se uitau în gât şi notau un tratament. Pe ei îi interesează volumul de oameni, să aibă 500 de consultaţii pe zi. Nu să aibă 10 şi să îi vindece", a spus Trăistariu, potrivit Mediafax.

Pe lângă antibiotice, artistul a încercat alte tratamente, cu biorezonanţă magnetică sau aerosoli, însă, după încheierea acestora, problema revenea. "Am un microb care îmi ţine gâtul umflat", a spus el, precizând însă că nu are o problemă la corzile vocale, la care şi-a făcut o verificare la un cabinet din Canada, în timp ce era în turneu.

Artistul continuă să susţină concerte în ţară şi în străinătate, în prezent având spectacole pe litoral, seară de seară. El îşi aminteşte că obişnuia să aibă mai multe concerte pe seară, până la cinci, cum a avut în urmă cu doi - trei ani de Crăciun, dar în prezent este foarte răguşit după un concert.

"Nu mă doare nimic, nu-i ceva mortal sau periculos. (...) Continuu să susţin concerte", a spus el, adăugând că, în august, are un turneu în Franţa şi pe drum se va opri la Viena pentru un consult medical, la recomandările cunoscuţilor.

Artistul a mai spus că doreşte să participe din nou la Eurovision, de mai multă vreme, însă vrea să fie în cea mai bună formă. "Eu am vrut (să particip, n.r.) în fiecare an, am primit piese de la compozitori. Dar vreau la maxim, nu pe jumătate", a spus Trăistariu, adăugând că vrea să mai participe la această competiţie cât mai este "tânăr".

În 2006, Mihai Trăistariu a obţinul locul al patrulea în finala concursului Eurovision, cu piesa "Tornero".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel