Testamentul lui Sergiu Nicolaescu conține o surpriză

Decedat la 3 ianuarie 2013, Sergiu Nicolaescu nu a lăsat moștenire soției sale toate drepturile. Astfel,  prin testament, regizorul  a lăsat moştenire altcuiva toate filmele care-i poartă semnătura.

"Las spectatorilor români toate filmele mele", se arată în testamentul descoperit la trei luni de la moartea maestrului. De aceea, în weekend, la Cinema Studio bucureștenii vor putea viziona cu intrare liberă 11 filme marca Sergiu Nicolaescu.

 Cu toate că există un testament, Iolanda Nicolaescu (88 de ani) a solicitat în justiţie împărţirea în mod egal a averii regizorului cu văduva acestuia. Astfel, sora lui Sergiu Nicolaescu ar dori inclusiv jumătate din drepturile de autor ale celor peste 60 de filme realizate în 50 de ani de cariera de regizor. Noul testament legat de filme nu a surprins-o. "Sergiu Nicolaescu nu-mi spunea mereu ce face, cum face... Şi el a zis la TV că lasă spectatorilor filmele lui, el a făcut totul pentru publicul lui. Nu sunt în niciun conflict cu Dana. Am fost invitată la proiecţii, dar nu pot veni, pentru că sunt nedeplasabilă. Am o artroză foarte accentuată şi nu pot merge. Îmi pare foarte rău", a declarat sora lui Sergiu Nicolaescu în Ziarul Ring.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel