EXCLUSIV  Test uimitor de psihologie relaţională şi de măsurare a iubirii

Este un test incredibil care te invită la o fascinantă călătorie imaginară în deşert şi care îţi poate spune multe despre tine, despre viaţa ta amoroasă şi lăuntrică, despre modul în care o trăieşti, despre viziunea ta asupra relaţiilor şi poveştilor de viaţă.

Îţi propunem astăzi un test inedit şi extrem de interesant care îţi poate spune multe despre tine, despre viaţa ta amoroasă, despre modul în care vezi şi trăieşti iubirea. Este un test relaxant care îţi solicită imaginaţia şi a cărui completare nu îţi ia mai mult de 10 minute.

Ceea ce trebuie să faci este să răspunzi unor 6 întrebări. Răspunde repede, fiind, însă, conştient de răspunsurile pe care le dai şi de alegerile pe care le faci. Nu te gândi prea mult la răspunsuri şi rămâi fidel primelor răspunsuri care îţi vin în minte. Numai după ce ai răspuns la întrebări, citeşte şi rezultatele.

Testul Deşertului


Întrebarea 1: Imaginează-ţi că te afli într-o călătorie în deşert şi că scopul tău este acela de a ajunge în oază. Îţi faci curaj şi îţi începi călătoria. Traversezi deşertul în speranţa că ajungi la oaza de care ţi s-a povestit. Este un drum lung şi anevoios, iar deşertul nu este întotdeauna prietenos. Ai însă voie să iei cu tine anumite obiecte personale şi provizii pentru călătoria ta. Câte perechi de încălţăminte iei cu tine?

Întrebarea 2: După zile întregi de mers prin nisip şi pustiu, în faţa ta se întrevede oaza mult dorită. Ai două variante de drum pentru a ajunge la această oază. Primul drum este un drum scurt, prin nisip, monoton, cu acelaşi peisaj dezolant de până acum, care te va duce însă direct către oază. Cel de-al doilea drum către oază nu este unul drept, ci curbat, mult mai lung decât celălalt. De-a lungul lui, însă, se pot zări palmieri şi dune spectaculoase. Ce drum alegi pentru a ajunge la oază? Drumul scurt, direct şi banal sau drumul lung, curbat şi spectaculos?

Întrebarea 3: Imaginează-ţi că ai ajuns la ţinta călătoriei tale: oaza. În mijlocul oazei, se întinde o apă limpede şi curată. Îţi este sete şi ai dori să bei apă. Câţi oameni vezi îndreptându-se spre apă?

a. 100– câteva sute de oameni.

b. Câteva zeci de oameni.

c. Unul, 2, 3 oameni.

d. Niciun om.

Întrebarea 4: În mijlocul oazei găseşti un castel, cu turnuleţe şi ferestre, balcoane şi un tunel subteran. Te hotărăşti să intri în castel. Cum faci acest lucru?

a. Pe fereastră

b. Pe uşă

c. Pe balcon

d. Prin tunelul subteran

Întrebarea 5: În momentul în care intri în castel, constaţi că este animat şi populat atât de persoane de sex feminin, cât şi de persoane de sex masculin. Femei şi bărbaţi îmbrăcaţi colorat şi plin de viaţă îi străbat coridoarele. La un moment dat, însă, pe lângă tine trece o persoană a cărei figură îţi pare cunoscută. O priveşti prelung şi ţi se pare că seamănă cu cineva anume. Cine este acea persoană din viaţa ta cu care seamănă?

Întrebarea 6: Colindând castelul ajungi într-o cameră care te surprinde. În această cameră se află o masă prelungă, iar pe masă un potir ornat cu pietre preţioase în care se află apă. Cât de multă apă vezi în potir?


REZULTATELE TESTULUI DEŞERTULUI

Rezultat Întrebarea 1:

Numărul perechilor de încălţăminte pe care decizi să le iei cu tine reprezintă numărul iubirilor pe care le-ai trăit în această viaţă înainte de a întâlni persoana alături de care îţi vei petrece restul vieţii.

Rezultat Întrebarea 2:

Drumul pentru a ajunge la oază reprezintă modul în care debutează procesul de îndrăgostire în ceea ce te priveşte.

Dacă alegi drumul scurt înseamnă că începi să iubesti uşor, repede, pasional, fără să stai prea mult pe gânduri. Te laşi purtat pe aripile îndrăgostirii şi te dezvălui cu totul, de la început.

În cazul în care alegi drumul lung, înseamnă că nu te îndrăgosteşti deloc uşor, ci încet, lent, lăsându-ţi timp pentru a-l descoperi pe cel de lângă tine. Te dezvălui cu greu celuilalt şi nu permiţi oricui accesul către inima ta.

Rezultat Întrebarea 3:

Apa din oază este puntea ta de legătură cu cei din jur, modalitatea ta de a relaţiona cu ceilalţi.

Numărul oamenilor pe care îi vezi îndreptându-se către apă este numărul oamenilor pe care îi doreşti în preajma ta şi cu care împărtăşeşti ţeluri/obiective/dorinţe comune.

Dacă vezi o sută – câteva sute de oameni – eşti o persoană extravertită, extrem de sociabilă. Eşti sufletul adunărilor, un fluture social. Compania a cât mai multor oameni te umple de energie.

Dacă nu vezi niciun om în oază – eşti o persoană introvertită care se simte bine în compania propriei persoane. Ai o natură singuratică, te simţi confortabil în cercurile cât mai restrânse şi nu îţi plac mulţimile şi aglomeraţia.

Dacă vezi câteva zeci de oameni – eşti o persoană sociabilă, prietenoasă şi comunicativă şi de obicei te simţi confortabil în prezenţa oamenilor.

Dacă vezi unul - 2, 3 oameni în oază– eşti o persoană care nu are probleme să socializeze şi să relaţioneze cu ceilalţi. Poţi fi extrem de fermecător cu ceilalţi, însă de multe ori eşti mulţumit să te afli singur. Îţi încarci bateriile energetice atunci când te afli în propria companie.

Rezultat Întrebarea 4:

Calea pe care o alegi pentru a pătrunde în castel reprezintă tipul de relaţie pe care vrei să o ai în viaţa ta.

Dacă alegi fereastra, îţi doreşti o relaţie pasională, plină de neprevăzut şi surprize, lipsită de monotonie şi rutină.

Dacă alegi uşa, îţi doreşti în viaţa ta o relaţie obişnuită, netedă, fără certuri sau teama unor potenţiale despărţiri, o relaţie care să îţi ofere siguranţă.

Dacă alegi balconul, îţi doreşti o relaţie liniştită, plină de romantism şi afecţiune.

Dacă alegi tunelul subteran, eşti atras în viaţă de relaţiile extravagante, neobişnuite, poate chiar periculoase, însă care îţi pot oferi o experienţă de viaţă deosebită, care te face să te simţi viu.

Rezultat Întrebarea 5:

Acea figură cunoscută reprezintă persoana care te va marca pentru întreaga viaţă şi pe care nu o vei uita niciodată.

Rezultat Întrebarea 6:

Mult, puţin, trei sferturi, un sfert, jumătate… cantitatea de apă din potir reprezintă ceea ce oferi tu într-o relaţie, cantitatea de iubire pe care o investeşti, procentul din tine pe care îl pui în acea relaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel