"Tăriceanu, obsedat". Dragnea răspuns pentru Iohannis

Dragnea - Tariceanu
Dragnea - Tariceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este "un om foarte echilibrat", un politician pe care îl respectă foarte mult.

"Nu. Domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi pot să vorbesc de o perioadă de câţiva ani de zile de când am lucrat foarte mult împreună, este un om foarte echilibrat, un om aşezat, un politician pe care îl respect foarte mult, cu nişte principii foarte sănătoase", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în ultima vreme i s-a părut că Tăriceanu e "puţin obsedat", aşa cum a afirmat joi şeful statului.

Liviu Dragnea a menţionat că sunt din ce în ce mai mulţi oameni care vorbesc de existenţa "statului paralel", dar, probabil, preşedintele Klaus Iohannis nu vede acest lucru "de acolo de sus".

"Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care vorbesc despre statul paralel, din ce în ce mai mulţi, din păcate, poate de acolo de sus nu se vede, pe la noi, pe jos, începe să se vadă. Nu ştiu, poate din nori nu vezi exact ce se întâmplă jos, dar se pare că sunt mai multe informaţii care îl contrazic pe preşedinte", a afirmat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane şi a susţinut că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, creează impresia câteodată că este "puţin obsedat".

"În România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane şi cu certitudine nu există în România un stat paralel", a afirmat Iohannis.

Luni, Tăriceanu a susţinut că şeful statului ar fi putut să ia atitudine şi să cheme la respectarea deciziilor Curţii Constituţionale, în contextul în care sunt persoane care nu vor să se prezinte în faţa comisiilor parlamentare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel