Șomajul, o realitate dură pentru Dan Diaconescu

Dan Diaconescu nu se poate adapta la viața de șomer, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis închiderea postului  OTV. Diaconescu încearcă să umple acum timpul mort de care dispune, după ce nu-și mai poate defășura activitatea de moderator, și face eforturi să se acomodeze ca telespectator al emisiunilor televizate, butonând de zor, până la ivirea zorilor.

Șomer de trei săptămâni, Diaconescu nu s-a adaptat fusului orar obișnuit, astfel încât face în continuare nopți albe, ca la OTV. "Obligat" acum de decizia CNA să revină la un ritm de viață, oarecum firesc, pentru majoritatea oamenilor, Dan Diaconescu încearcă să se adapteze unui program ciudat pentru el.

"Acum sunt șomer și chiar mă gândesc serios să-mi depun actele de șomaj. Mi-e greu să schimb fusul orar, așa că mă culc cam pe la aceleași ore. Dacă am treabă a doua zi, mă culc la 3, 4 sau 5 dimineață. Dacă am liber, mă culc la 9 dimineața și mă trezesc la 4 după-amiază. Nu pot să zic că stau, mai am întâlniri, acum sunt la Cluj în speranța că pot rezolva niște treburi. Iar noaptea stau și mă uit la filme, prietenii mei râd de mine că văd pentru prima oară ce s-a mai dat în reluare de zece ori până acum. Iau toate emisiunile la rând, butonez până dimineață, citesc ziarele", a povestit Diaconescu, pentru CANCAN.ro.

Pentru Dan Diaconescu, "șomajul" a adus și avantaje: "Stau cu fiica mea. Ieri am fost cu ea la librărie și i-am cumpărat un semn de carte, că avea nevoie".

Dacă până acum, Diaconescu ieșea rar cu familia în oraș, în prezent, timpul liber de care dispune îi permite să recupereze ceea ce nu făcut până acum.

"ÎIn oraș nu prea ieșim, la masă, dar peste câteva zile sper să merg și eu la un film la cinematograf, pentru prima dată. Azi (n.r. ieri) de Valentine's Day nu sunt cu soția mea, sunt la Cluj, dar îi voi aduce un cadou de aici", a mai spus Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel