Shhaideh refuzată. Chirieac, prima reacție

Bogdan Chirieac este de părere că președintele Iohannis a intrat în capcana întinsă de Traian Băsescu, după refuzul propunerii de premier. Chirieac consideră că în acest moment totul depinde de președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Domnul președinte Iohannis a intrat probabil într-o capcană. Probabil capcana întinsă de fostul președinte Traian Băsescu, atunci când a cerut termen după Crăciun ca să nominalizeze un premier. Nu putea după Crăciun să vină cu nominalizarea fiindcă însemna că a fost învins și dânsul, nu numai PNL-ul la aceste alegeri parlamentare. În acest moment, totul ține de Liviu Dragnea. El a anunțat fără echivoc că este singura propunere că o va face. Dacă domnul Dragnea cedează în acest moment, din aceste alegeri câștigă și PSD-ul și Klaus Iohannis. Dacă nu cedează, Iohannis poate pierde totul," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Chirieac crede că Iohannis a refuzat propunerea lui Liviu Dragnea din motive subiective.

Ultimul lucru de care avem nevoie acum este suspendarea președintelui. Nu sunt deciziii politice bazate pe elemente obiective. Tind să cred că a fost o chestiune de orgoliu, acest refuz al președintelui Iohannis," a mai spus Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel