SFÂRȘITUL LUMII. Teoria unui savant pentru 28 septembrie

Luna septembrie ar putea  aduce Sfârșitul Lumii, potrivit informațiilor care au apărut în media, din cauza unei comete  care va  lovi Pământul, iar civilizația va dispărea. Adevărul e însa altul. O energie electromagnetică uriașă va provoca schimbari inclusiv la nivel celular.

Un celebru doctor in bioelectromagnetica avertizeaza omenirea ca, pe data de 28 septembrie, va avea loc un val de eruptii solare care vor duce la o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice. Simon Atkins crede ca eruptiile solare de la finele lunii septembrie, vor provoca o „schimbare de frecventa" in constiinta, potrivit cancan.ro.

Citește și: Fenomen astronomic rar! Ce vom vedea pe cer, pe 28 Septembrie

Energia cosmica este denumita „Valul X" (Wave X), iar doctorul Atkins, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca va avea loc un „val de evolutie". Prognozele arata ca schimbarea de frecventa va avea loc in intervalul 23-28 septembrie, iar Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie.

Exista chiar si o predictie exacta a momentului, Atkins anuntand ca, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee. Efectul imediat este ca fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in a 5-a dimensiune,

A cincea dimensiune poate fi Raiul sau Iadul

Matematicianul Eli Rips porneste de la unul dintre cele mai vechi texte ale Bibliei care vorbeste despre o a cincea dimensiune si face apoi o serie de calcule. Einstein a stabilit deja ca timpul este a patra dimensiune a spatiului. In afara de Biblie si in Tora este scris: „...exista in afara timpului un adanc al binelui si un adanc al raului". De aici, putem lesne trage concluzia ca pe langa lungime, latime, inaltime, si timp, spatiul existentei noastre contine in sine Raiul si Iadul. Cat de evidente ni se par acum intelepciunile: „dupa fapta si rasplata", sau „cine seamana vant, culege furtuna", „cine scoate sabia, de sabie are parte"... pornind de la principiul actiune-reactiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel