Scandal după moartea Ancăi Petrescu. IML va decide cauza decesului

anca petrescu
anca petrescu

Cauza morţii Ancăi Petrescu ridică semne de întrebare. IML va ridica trupul arhitectului Casei Poporului pentru a  stabili în ce condiții a murit Anca Petrescu.  Ancheta vine după ce președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că există suspiciuni că Anca  Petrescu ar fi  murit în urma unui virus foarte periculos din spital.

Trupul Ancăi Petrescu va fi depus la IML pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii decesului arhitectului Casei Poporului. Este o procedură standard în cazul în care există suspiciuni că moartea nu a survenit din cauze naturale.

Familia va putea recupera trupul Ancăi Petrescu în cursul zilei de vineri. De asemenea, familia a depus o cerere pentru depunerea sicriului în sediul Senatului, aceasta fiind avizată imediat. Sicriul arhitectului Casei Poporului va fi depus în cursul zilei de vineri, între 11,00 - 15,00, în holul Senatului, pentru ca toți prietenii și cunoscuții să-și ia un ultim rămas bun de  la Anca Petrescu.

Ulterior, trupul Ancăi Petrescu va fi dus la Sighișoara, unde va fi înmormântată.

Este o moare extrem de suspectă, spune Vadim Tudor

Vadim Tudor a declarat că a cerut declanșarea unei anchete, "pentru că avem de-a face cu o moarte extrem de suspectă. După ce s-a  pus pe picioare și putea să mănânce singură și  nu mai era intubată, trecuse pericolul, au adus-o cu un elicopter SMURD, și la două-trei zile, Paula Iacob merge la ea în vizită și mă sună: domnul președinte, a intrat în comă, moare. L-am sunat pe profesorul Ioan Lascăr și acesta a explicat că a contactat niște germeni, dintre care unul îngrozitor de puternic, care nu răspunde la niciun fel de antibiotic, a declarat Vadim Tudor pentru RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel