Revoltător! Mircea Sandu și viceprimarul Capitalei, aberații pe seama copilului ucis de câini. UPDATE: Reacția președintelui FRF: "Numai niște minți bolnave pot face trimitere la asta"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de câini maidanezi, în timp ce președintele FRF Mircea Sandu le oferă părinților și fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul România-Ungaria, "în semn de mângâiere".

[caption id="attachment_362080" align="alignleft" width="280"] foto: ziuanews.ro[/caption]

"Am rezolvat problema câinilor, i-am mutat la Stadionul Dinamo"

Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria a luat toate măsurile pentru buna organizare a partidei România-Ungaria. El și-a permis să glumească pe seama tragediei petrecute în urmă cu două zile, în București, spunând că problema câinilor comunitari a fost rezolvată, aceştia fiind "mutaţi la Stadionul Dinamo".

Când a venit vorba despre un eventual incident în care un suporter venit la meci să fie muşcat sau omorât de câinii comunitari, viceprimarul Bucureștiului a venit cu o declarație șocantă:

"Doamne fereşte! Sigur nu se va întâmpla, pentru că am luat toate măsurile pentru a nu se întâmpla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! Sperăm că nu vor fi probleme cu câinii comunitari. Vom asigura condiţii de asemenea manieră încât să nu avem asemenea incidente. De altfel, Primăria Capitalei are o implicare destul de mare în rezolvarea acestor probleme, avem nişte hotărâri ale Consiliului General. Urmăm nişte proceduri, pentru că asta e legea în România, după care vor fi create toate condiţiile pentru a-i steriliza şi a-i duce în adăposturi. Cu siguranţă, în viitor se va rezolva şi această problemă", a spus Marcel Nicolaescu, citat de Pro Sport.

Bilete la meci, în semn de mângâiere

Nici președintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, nu s-a lăsat mai prejos, folosindu-se de această tragedie pentru a obține un oarecare capital de imagine.

Șeful fotbalului românesc a declarat că va oferi familiei copilului ucis trei bilete la partida România - Ungaria. Pe lângă tichetele pe care le oferă celor doi părinți, acesta îl invită la meciul naționalei și pe fratele în vârstă de șase ani al celui ucis, care a asistat la carnagiul petrecut în Parcul Tei, și care a fost și el mușcat de picior de unul dintre câini.

"Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a anunțat Mircea Sandu.

UPDATE: Mircea Sandu le cere scuze rudelor îndurerate, însă îi atacă dur pe toți cei care l-au criticat. Iată întregul comunicat postat pe site-ul FRF:

"Dacă am jignit familia micuțului și regretatului Ionuț sau dacă am creat impresia de lipsă de sensibilitate, îmi cer scuze. Când am lansat familiei îndoliate invitația de a asista la meciul România - Ungaria, niciun moment nu am considerat că pierderea unui copil poate fi înlocuită sau alinată. Cum aș fi putut crede așa ceva? Numai niște minți bolnave, care au reacționat ca atare în spațiul public, pot face trimitere la asta. A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului că, în calitate de tată și bunic, sunt alături de familia greu încercată și că încerc, atât cât se poate, să-i aduc mângâiere, dar și că Federația Română de Fotbal - care niciodată nu a făcut caz din acțiunile umanitare pe care le-a întreprins - încearcă să facă ceva. Că am fost sau nu inspirat, asta e o cu totul altă chestiune. Oricum, nu am niciun interes, nici electoral, nici de altă natură. Iar cei care au înfierat gestul unui om care încearcă să facă ceva și care a construit destule la viața sa nu sunt altceva decât oameni care dau din gură, critică și atât".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel