Rareș Bogdan, dezvăluire în direct: Am avut legături cu Soros

Rareș Bogdan
Descriere foto: Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire surprinzătoare în direct, la emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV. Prezentatorul TV și-a amintit de anii studenției și de biblioteca la care mergea pentru a citi. 

Prezentatorul TV Rareș Bogdan a declarat, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, legătura pe care a avut-o cu George Soros:

”Am avut și eu legături cu Soros. Mergeam la singura bibliotecă care avea cărți străine în anii 90, când am fost student la Babeș-Bolyai, la Cluj, în anii 93-94, 95, 96, 97. Era biblioteca din stradă Țevei a Fundației Soros. Și acolo mergeam împreună cu colegii mei, să putem citi John Stuart Mill, spre exemplu. Acum le găsești. Sunt traduse. Atunci nu erau traduse. Am făcut Științe politice și Jurnalism și trebuia să le citim pentru școală, mai ales că aveam foarte mulți profesori universitari veniți din America, Franța și Germania. Și asta era o chestiune gravă și eram obligați să citim aceste cărți. Dacă cineva mai are poze de acum 20 de ani, din Biblioteca Fundației Soros, de pe strada Țevei, cu siguranță voi fi și eu vândut”, a spus Rareș Bogdan. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25