PSG - FC Barcelona. Shakira, victima suporterilor parizieni, înainte de duel

FC Barcelona are extra motivație să revină de la 4-1 în tur
FC Barcelona are extra motivație să revină de la 4-1 în tur

Suporterii formației Paris Saint-Germain creează o atmosferă ostilă, în capitala Franței, înainte ca FC Barcelona să încerce să întoarcă înfrângerea cu 4-1 de pe teren propriu.

Conform Marca, ultrașii parizieni au făcut show, în weekend, și au insultat adversara de miercuri. Printre insulte se numără și un atac extrem de urât către nevasta fundașului Gerard Pique, cântăreața Shakira, chiar de Ziua Internațională a Femeii.

„Shakira la La Jonquera” s-a arătat pe banner, cu referire la bordelurile de lângă Girona care sunt frecventate de francezi, la frontiera dintre Spania și Franța. Un alt banner a afișat mesajul „Barcelona nu este binevenită”. FC Barcelona va merge la Paris împotriva sorților, fiind nevoie de o minune pentru a accede în sferturile UEFA Champions League. Însă, acum 4 ani, catalanii au întors un rezultat de 4-0, iar recent au fost protagoniștii unei reveniri de la 0-2 cu Sevilla.

Paris Saint-Germain - FC Barcelona se va juca miercuri, 10 martie, de la ora 22:00 a României, pe Stadionul Parc des Princes din Paris. Scor tur: 4-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel