Preoți, filmați în timp ce încălcau porunca a VII-a din Decalog. Vezi ce făceau

preot
preot

Deși ar trebui să fie slujitori ai lui Dumnezeu, mai mulți preoți din Constanța au încălcat porunca a VII-a din Decalog și demonstrează că zicala românească ”Să faci ce zice popa, nu ce face popa” nu este departe de adevăr.

Mai mulți preoți au fost filmați de doi membri ai corului Arhiepiscopiei Tomisului în timp ce întrețineau relații sexuale cu prostituate, încălcând astfel porunca a VII-a din Decalog care spune: „Să nu fii desfrânat”.

Cei doi nu i-au reclamat pe preoți pentru că totul făcea pare dintr-un plan prin care îi șantajau pe preoți.

Amândoi s-au gândit să ademenească nişte preoţi convingându-i să slujească la diverse evenimente religioase - sfeştanii, botezuri, scrie rtv.net.

După ceremonie, urma petrecerea de final în care preotul era îmbătat şi dus să se odihnească într-o cameră unde "intra în acţiune" o tânără, complicea celor doi. Fata, "o profesionistă", îl dezbrăca fără nicio reţinere pe preotul ameţit de băutură, "fascinat", astfel, de nurii "păcătoasei". Ce urma, era filmat cu lux de amănunte de cei doi "regizori". Când se trezeau, slujitorii Domnului aflau că fuseseră protagoniştii unei producţii deochiate.

Pentru a nu-şi face sutana de râs sau pentru a nu-şi nenoroci familia, victimele se vedeau nevoite să găsească banii ceruţi de şantajişti.

Faptele au avut loc anul trecut, înainte de Paşte, şi au ieşit la iveală abia după ce unul dintre preoţii căzuţi în păcat, cuprins de remuşcări şi indignat că cei doi tineri teologi îi cer din ce în ce mai mulţi bani, şi-a făcut curaj şi s-a dus la arhiepiscopul Teodosie al Tomisului să se spovedească. Înalta faţă bisericească i-ar fi recomandat să se ducă la Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel