Pîrjol, propunere pentru Răzvan Pascu. Claudiu Năsui: Cum se lucrează la stat. Să nu ne mai mire...

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Răzvan Pascu, consultant marketing turistic, a publicat discuția halucinantă pe care a avut-o cu Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism. Claudiu Năsui (USR) a reacționat după dezvăluirea făcută.

"Cum se lucrează la stat. Secretarul de stat PNL pentru turism (da, avem secretar de stat special pentru turism în caz că nu știați) primește o sugestie de la un specialist din privat în industria turismului. Nu comentăm propunerea, dar e una de bun-simț. Ce face secretarul de stat? Îi propune un post de consilier cu 3.000 de lei pe lună. 3.000 de lei pe lună nu din banii lui, ci din banii contribuabililor.

Vezi și: Discuție halucinantă cu Pîrjol, secretar de stat la Turism. Răzvan Pascu: Bătaie de joc! Voi vă daţi seama în ce ţară trăim?

"Să nu ne mai mire de ce PNL a crescut numărul angajaților la stat"

Asta ca să nu ne mai mire de ce în doar câteva luni de guvernare PNL a crescut numărul angajaților la stat de la 1.235.789 de bugetari (în octombrie 2019) la 1.246.340 bugetari (în februarie 2020). Adică un plus de încă 10.551 de bugetari în 4 luni.

Să nu ne mire de ce guvernul PNL a ales să pună toată povara crizei exclusiv pe umerii sectorului privat. A trimis în șomaj peste un milion de oameni, toți în sectorul privat, în economia reală. Dar la stat nu s-a atins de nimic. S-au răzgândit și asupra șomajului tehnic la stat și asupra scăderii salariilor demnitarilor cu 25%. Niciuna nu s-a întâmplat", a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel