Discuție halucinantă cu Pîrjol, secretar de stat la Turism. Răzvan Pascu: Bătaie de joc! Voi vă daţi seama în ce ţară trăim?

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Răzvan Pascu, consultant marketing turistic, a făcut publică o discuție halucinantă cu Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism, în criza provocată de pandemie.

"Îmi scrie că a văzut nişte emisiuni TV în care "am păreri"

"Bătaie de joc din partea secretarului de stat de la Turism Răzvan E. Pirjol. Halucinant. În seara asta (n.r ieri seară) îmi scrie un mesaj Secretarul de Stat de la Turism că a văzut nişte emisiuni TV în care "am păreri". Practic, este omul care conduce turismul românesc, în subordinea Ministrului Economiei, Virgil Popescu, după ce Ministerul Turismului a fost desfiinţat. Am crezut că e doar o greşeală de exprimare în mesaj, am stat vreo 30 de minute să îi scriu un răspuns cu o idee de garantare de către Stat a voucherelor oferite turiştilor de către agenţiile de turism care nu pot da banii înapoi în această perioadă din motive evidente.

"Replici arogante și halucinante"

I-am explicat că o văd ca pe o măsură utilă pentru toate părţile implicate, care nu ar costa mult Statul şi ar fi un câştig pentru toată lumea: pentru turist, care stă liniştit că nu îşi pierde banii dacă agenţia sau compania aeriană dă faliment, pentru că are voucherul garantat de stat, ar fi util şi pentru agenţiile de turism care au o presiune uriaşă pe umeri acum şi nu au prea multe lucruri pe care să le poată face şi nici nu le sprijină nimeni, dar şi pentru Stat pentru că nu ar trebui să plătească nişte sume efectiv, ci doar să GARANTEZE ceva. Deci nu sunt costuri foarte mari, plus că tour-operatorii au şi asigurări mari de insolvență. În fine, mesajul era puţin mai complex explicat, dar cred că aţi înţeles ideea.

Ce mi-a răspuns vedeţi în mesajul ataşat. Mi-a propus un post de consilier, iar când i-am spus că nu sunt interesat, mi-a zis să îmi văd de treburile mele. Cei care ne conduc ne spun să ne vedem de treburile noastre. Incredibil! A continuat şi cu alte replici la fel de arogante şi halucinante, toate la mişto. Este omul care reprezintă turismul din România. Voi vă daţi seama în ce ţară trăim?", a scris răzvan Pascu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel