Petra Kvitova, înjunghiată. Cât va lipsi tenismena

Petra Kvitova va lipsi de pe terenul de tenis minimum 6 luni după ce a fost înjunghiată în încercarea de a stopa un jaf la reședința sa din Cehia. Este posibil însă ca jucătoarea să lipsească aproape tot anul competițional. 

Petra Kvitova, numărul 11 mondial, a fost rănită la mâna stângă, în timpul unui jaf produs la domiciliul său din orașul ceh Prostejov. Dubla laureată de la Wimbledon a fost rănită la cele cinci degete ale mâinii stângi, cea cu care ține racheta, fiindu-i atinși și doi nervi, în timp ce încerca să se apere de agresorul care a pătruns în locuință.

Medicii "au suturat tendoanele degetelor", în cursul unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore și 45 de minute, a explicat Karel Tejkal, purtătorul de cuvânt al jucătoarei, citat de Agerpres. 

"Când vorbim despre presiune (competițională) asupra mâinii, vorbim despre o perioadă de circa șase luni" înainte ca acest lucru să fie posibil, a afirmat, într-o conferință de presă, Radek Kebrle, medicul care a operat-o pe Kvitova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel