OPTICRIS anunță consultații non-stop și livrări la DOMICILIU pentru protecția clienților

Ochelarii de calitate protejează ochii și vederea
Ochelarii de calitate protejează ochii și vederea

Primul furnizor de optică medicală din România, partenerul liderilor mondiali în domeniu, a împlinit 27 de ani de la înființare. Opticris, care aduce în România cele mai puternice branduri de ochelari și lentile de contact la nivel mondial, anunță cu această ocazie un program de consultații și service 24/7 și livrarea comenzilor la domiciliul clienților. Consultațiile au loc numai cu programare și cu luarea tuturor măsurile de protecție necesare. 

Opticris produce în țară sau importă brandurile Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Tiffany, Bvlgari, Miu Miu, Oliver Peoples, Alain Mikli, Prada, Burberry, Dolce Gabbana, Versace, Persol, Ray-Ban, Vogue, Sferoflex, Anna Karin Karlsson, Elie Saab, Chirstian Dior, Fendi, Jimmy Choo, Oxydo, Moschino Love, Carrera, Polaroid, Pierre Cardin, Opticris, Cris și se află în avangarda tendințelor de fashion din întreaga lume. ”Ne bucură faptul că nu am trădat niciodată numele acestor mari parteneri, am adus mereu produsele lor originale, direct de pe podiumul de prezentare în magazine, ne-a declarat Elena Cristescu, general manager OPTICRIS.

Noi avem grijă de ochii tăi!

Noi avem grijă de ochii tăi. Cu acest slogan am început acum 27 de ani, își amintește Elena Cristescu. Era o promisiune, atunci, astăzi e o certitudine. Echipa Opticris are grijă de ochii clienților săi mai bine decât oricine în piața românească. Așadar, în cei 27 de ani de experiență în domeniul opticii medicale și al ochelarilor de soare, am extins acest proiect la 26 de centre optice la nivel national și am crescut continuu numărului de pacienți și clienți. În ciuda confruntărilor pe care le-a adus anul 2020, proiectul continuă și promitem să depășim anul acesta numărul de 10 orașe în care suntem prezenți.

 

Primul centru de optică medicală computerizat din România

Opticris este o companie românească, înființată în anul 1993, în Cluj Napoca. La acel moment am deschis primul centru de optică medicală computerizat, cu medici de elită , cu cabinet medical dotat cu aparatură de ultimă generație și cu produse (rame de vedere, ochelari soare, lentile aeriene, lentile contact)  de cea mai bună calitate, precum și un laborarator  performant de prelucrare a lentilelor.

Opticris nu mai este doar un brand de ochelari, este o mare comunitate unde se întâlnesc profesionalismul medical, promptitudinea în servicii cu bunul gust și estetica produselor noastre. Comunitatea noastră îi include pe clienții noștri, care se întorc mereu la noi datorită încrederii și excelenței serviciilor oferite.

 

Clientul Opticris vrea cea mai bună calitate, cele mai bune servicii

Clientul Opticris nu are vârstă, el este definit de câteva caracteristici clare: își dorește cele mai bune servicii medicale, își dorește ochelari de calitate adaptați la bugetul sau, își dorește confort, ultimele noutăți din domeniu, siguranță și mult bun gust. Service-ul Opticris este 24/7 disponibil și bate orice record în materie.

Opticris beneficiază de consultanță de înalt nivel oferită de medici și optometristi care se află lângă client pentru a-i îndeplini un vis: visul de vedea corect și de a se simți bine cu alegerea făcută.

În ceea ce privește lentilele, în magazinele Opticris mereu vei găsi cele mai noi tehnologii într-o gamă mare de prețuri pentru a fi accesibil pentru oricine își dorește calitate . Partenerii noștri sunt liderii mondiali, creatorii celor mai performante lentile din lume: Essilor, Zeiss, Rodenstock, Alcon Ciba Visio, Bausch&Lomb.

Ochii, oglinda existenței noastre

Opticris are peste 150 de angajați. Povestea lor o puteți pe site. Unii dintre ei sunt alaturi de noi de la început. Am investit și investim în continuare în oamenii noștri pentru a putea oferi clientului mereu serviciul de cea mai înaltă calitate. Trainingurile pe care le facem în Romania și în străinătate le asigură un profesionalism greu de egalat. Așa cum declaram la început, visul echipei noastre este de avea grija de ochii voștri mai bine decât oricine altcineva. Ochii voștri nu sunt doar oglinda sufletului dumneavoastră, ei sunt oglinda existenței noastre. Ca în orice familie, cum este familia Opticris, oamenii pe care putem să îi bucurăm cu munca noastră, ne fac fericiți, ne fac mai buni. 

Vă mulțumim pentru cei 27 de ani frumoși, petrecuți împreună, rămânem alături de dumneavoastră și în acest an mai greu”, a încheiat Elena Cristescu.

Oferta Opticris:

•           produse inovative de înaltă calitate concepute pe baza ultimelor tehnologii

•           nume de marcă care au devenit standard universal de calitate și inovație

•           cele mai bune branduri din lume cu o gamă completaăi variată de modele

•           colecțiile anului în curs

•         echipe de profesioniști ,medici, optometriști , opticieni , consultanți tehnici de vânzare , customer service , departamente de comenzi , achiziții, livrări, dezvoltare, consultanță

•           parteneriate cu liderii mondiali în domeniu

•           garanții produse de minimum 2 ani pentru vicii de fabricație

•           service gratuit pe toată durata purtării ochelarilor

•           cabinete medicale dotate cu aparatura medicală computerizată de ultimă generație

•           laboratoare de prelucrare a lentilelor dotate cu mașini computerizate de prelucrare în 3 axe de cea mai înaltă precizie

•           servicii personalizate pentru clienți

•           livrări la domiciliu

•      programare pentru un singur client în magazin pentru siguranță maximă, consultanță specializată la cel mai înalt nivel și confort

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel