Oana Roman, AMENINȚATĂ cu BĂTAIA de un infractor. Vedeta se teme pentru viața ei: "Mi-a scris că ar bate la mine ca surdu-n tobe"

sursă foto: Oana Roman, instagram
sursă foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman susține că a primit amenințări în online.

Invitată recent la podcast-ul “Fără filtre”, Oana Roman a vorbit despre bullying-ul de pe rețelele de socializare, care nu a ocolit-o nici pe vedetă.

“Este ok să nu fii de acord cu mine, este ok să nu-ți placă de mine, dar nu poți trece o anumită limită. Trebuie să existe totuși un minim de decență și de bun-simț și de limite, în exprimarea pe care o ai vis-a- vis de altă persoană, oricine ar fi persoana respectivă”, a spus vedeta în poscastul Fără filtre.

Vedeta a mai punctat și faptul că ea nu își ascunde niciodată comentariile negative primite de la oamenii care o urmăresc, ba chiar le face publice, pentru a da o lecție de “AȘA NU” comunității sale. Oana Roman spune că românii au înțeles greșit libertatea de pe internet și că până și acesta trebuie să aibă anumite limite.

Oana Roman, amenințată pe internet de un infractor

“Nu de mult, acum două săptămâni, mi-a scris unul că ar bate la mine ca surdu-n tobe. Am publicat mesajul, pentru că mi s-a părut cam cel mai agresiv pe care l-am primit în ultimii ani și am spus: bă, dacă-l cunoșți pe omul ăsta, feriți-vă de el, că pare periculos și în următoarea oră am primit multe mesaje de la fete care mă urmăresc și care mi-au trimis niște articole din ziare care arătau că acest om are 7 dosare penale și a făcut vreo 10 ani de pușcărie pentru amenințare, șantaj, tortură.. un infractor periculos”, a mai adăugata aceasta.

Citește continuarea pe SPECTACOLA

 

Mioara Roman a ajuns la spital DE URGENȚĂ

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că mama ei, Mioara Roman a fost luată cu ambulanța și internată de urgență la spital zilele trecute, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a ținut să nu vorbească despre acest lucru, deoarece nu a vrut să îi strice ziua de naștere a fiicei sale, Izabela.

După petrecerea aniversară a fiicei sale, Oana Roman le-a povestit fanilor că zilele trecute au fost foarte grele pentru ea, deoarece a trebuit să o ducă de urgență la spital pe mama sa. Mioara Roman a fost preluată cu ambulanța, iar medicii au făcut descoperiri îngrijorătoare cu privire la starea ei de sănătate.

”Mulți dintre voi au observat că în ultimele zile nu am fost eu. Încă de când eram în vacanță, mulți m-au întrebat ce se întâmplă cu mine. Eu nu am vrut să vorbesc despre asta pentru că nu am vrut să îi stric Izabelei ultimele zile de vacanță și nici ieri, când a fost ziua ei. M-am concentrat pe ea. Dar, într-adevăr, de sâmbătă, practic ultimele două zile de vacanță au fost foarte grele, pentru că mama a ajuns din nou la spital și sâmbătă dimineață m-au sunat cei de la centru să îmi spună că mama nu se simte bine și că au chemat salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea.

M-am speriat foarte tare, recunosc, pentru că a fost prima oară când nu eram aici și practic nu am avut control asupra a ceea ce se întâmpla. Norocul a fost că mama nu era acasă și, dacă ar fi fost acasă cu o femeie care ar fi avut grijă de ea, lucrurile nu ar fi stat bine. Până să mă sune de la centru, ei chemaseră deja salvarea, îi luaseră glicemia, tensiunea și s-au ocupat într-un mod impecabil de absolut tot. Pentru mine a fost foarte frustrant pentru că nu eram acasă. 

A venit salvarea și s-au hotărât să o interneze ca să îi facă mai multe investigații, pentru că nu știau care este cauza stărilor pe care ea le avea în acel moment.

Oana Roman: Am sunat-o imediat pe Catinca

Am sunat-o imediat pe Catinca, pentru că am avut norocul ca ea să fie în București. Până să se ducă la centru, mama fusese deja transportată la spital, și după cum bine știți, la spital aparținătorii nu au voie să intre din cauza regulilor COVID, dar Catinca a început să țină legătura cu doamna doctor care se ocupă de mama la spital și norocul a fost că o și cunoștea și ne-a spus că s-au făcut multe investigații și s-a descoperit că are o infecție urinară la rinichi, care trebuie tratată. Mai așteptăm câteva rezultate. Practic, de sâmbătă mama este internată în spital, nu am putut să merg să o văd, pot doar să vorbesc cu ea la telefon. Evident că nu îi place că e la spital și tot îmi spune că vrea să plece de acolo, dar nu avem ce face, tratamentul trebuie urmat. Acesta este motivul pentru care nu am fost foarte veselă zilele acestea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel