Oana Bulai: Noile legi ale educației în consultare cu cadrele didactice din Neamț

Oana Bulai
Oana Bulai

Oana Bulai, deputat PSD de Neamț, a convocat cadrele didactice, elevii și personal nedidactic la o dezbatere pe tema legilor educației. 

"Legile educației au fost publicate și se află în consultare publică. Până pe 24 august 2022, fiecare dintre noi poate propune modificări constructive formei actuale.

Pentru că îmi doresc să identificăm lucrurile care pot îmbunătăți cu adevărat sistemul de învățământ, am inițiat organizarea în data de 17 august, ora 14, în Piatra Neamț, la Central Plaza, a unei dezbateri la care invit cadrele didactice, elevii, personalul didactic auxiliar și nedidactic din județ.

Vezi și: Oana Bulai: 1,5 miliarde euro, alocate pentru infrastructura din irigații

Misiunea va fi tocmai aceea de a scoate la lumină o serie de propuneri care să aducă plus valoare proiectelor actuale. La discuție vor participa secretarul de stat din Ministerul Educației, Ionel - Florian LIXANDRU, secretarul de stat din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Dumea, și inspectorul școlar general din județul Neamț, Florentina Moise.

Va fi o discuție sinceră, în cadrul căreia îmi doresc ca profesorii și toți cei implicați în procesul de învățământ să spună exact lucrurile pe care le doresc schimbate în sistem. Însă, mai presus de orice, din această dezbatere vreau să fie aduse în prim plan soluții.

Doar împreună putem contura un viitor sustenabil pentru învățământul românesc!", precizează Oana Bulai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel