Misterul băiatului lui Dorin Cioabă, dezlegat de împăratul Iulian

iulian
iulian

Lovitură de teatru în cazul copilului lui Dorin Cioabă. Daniel Cioabă, fiul cel mic al lui Florin  Cioabă, a dezvăluit că Dorel, moștenitorul de drept al coronei regale, nu ar putea avea copii și din această cauză și-a revendicat coroana regală. Față de acest caz, împăratul Iulian a dezvăluit, duminică, la RTV că fiul lui Dorel ar fi de fapt fiul lui Ion Cioabă, tatăl regelui Florin Cioabă, înmormântat vineri.

Împăratul Iulian Rădulescu a făcut o dezvăluire șocantă, duminică, la RTV. Acesta a spus că băiatul lui Dorin ar fi copilul lui Ion Cioabă, nimeni altul decât bunicul fraților Dorin și Daniel Cioabă.

Iulian a spus că soția lui Dorin Cioabă nu a putut avea copii. De aici, Iulian a început să meargă în timp cu dezvăluirile. Acesta a spus că Ion Cioabă, tatăl lui Florin Cioabă, ar fi avut o legătură cu o româncă, în urma relației născându-se un băiat. Mama copilului ar fi fost de acord să cedeze copilul și astfel băiatul a ajuns în familia Cioabă, la Dorin, fiul cel mare al lui Florin Cioabă.

Totuși, de aici a  mai ieșit la iveală o altă problemă. Băiatul ar avea 16 ani, deci s-a născut în 1997, anul în care a murit și regele Ion Cioabă.  Împăratul Iulian este convins că băiatul este mult mai mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel