Mircea Badea acuză dubla măsură. Va fi REȚINUT și Berbeceanu?

T. Berbeceanu
T. Berbeceanu

Mircea Badea a reacționat ferm în emisiunea sa. Mesaj dur. 

”Mi se par excesive (n.r. reținerea vloggerului Colo și propunerea de arestare preventivă). Mi se pare că standardul a fost stabilit de către dl Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne. Omul legii, acum un an, a spus că ”mitocanul de Badea trebuie bătut zilnic, în stradă, pentru că aia e bătaia care doare cu adevărat, să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care e gustul bordurii și mirosul asfaltului, golănește”. Nu mi-e frică de Berbeceanu, îl aștept oricând, acum, dacă vine, să fie dat și la televizor. Ideea este că totuși standardul zic că a fost stabilit de actualul șef de cabinet al ministrului de Interne care a spus asta. Dacă Berbeceanu a spus asta și vloggerul Colo, urmărit de 850.000 de public comercial, a fost reținut, cum facem? Că uite, pe Colo l-a reținut miliția și Traian Berbeceanu e șef în cabinetul MAI, șeful la miliția care l-a reținut pe Colo, înțelegeți?” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”. 

Mircea Badea a făcut plângere la poliție după ce copilul său a fost amenințat pe Facebook, spațiu public. A depus capturile, însă, de atunci, nu a mai primit niciun semn din partea anchetatorilor. 

”Bă, am înțeles, a zis ăsta niște monstruozități. Ce ziceau internauții despre fii-miu era mult mai rău. V-am arătat și ce a zis șeful de cabinet al lui Vela. Cum facem? Stai puțin că, dacă e vorba de copilul lui Badea, ne doare în c*r. Dacă vine într-un moment în care miliția e mai populistă, să dea semnal populației că noi suntem încredere și protecție... să ne hotărâm cum facem cu miliția în țara asta” a subliniat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel