Meniurile politice de Revelion: Băsescu vs. Năstase

BASESCU NASTASE
BASESCU NASTASE

Meniul de Revelion al președintelui Traian Băsescu conține feluri rare de mâncare, printre care: ficat de gâscă cu vișine și reducție de vin, gazpacho de pepene galben cu înghețată de iaurt, pulpă de rață umplută cu ciuperci de pădure și sos Cumberland, mușchi de vită cu sos bearnez și creveți. Totodată, potrivit tradiției degustării peștelui în Noaptea dintre Ani, președintele va servi somon la grătar cu sos de lămâie. La toate acestea se adaugă brânzeturi franțuzești, iar ca desert o prăjitură Mille Feuille.

Pe de cealaltă parte, masa festivă oferită de Penitenciarul Jilava lui Adrian Năstase va avea ciorbă de purcel, piure cu friptură la grătar, murături asortate și gogoși la desert. Masa nu va fi servită seara, ci la prânz, cina dinainte de miezul nopții urmând să includă doar niște cartofi franțuzești, a explicat subcomisarul Cristi Micu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului, pentru Gândul. Delicatesele pe care le-ar putea servi fostul premier ar putea veni în pachetului de acasă, primit de Crăciun.

La partea de băuturi, președintele va putea servi, pe lângă whisky, bere sau coniac, vinuri românești dintre cele mai nobile, precum cele din domeniile Coroanei Segarcea-Cherdonnay, Săhăteni sau din cramele Prahova-Fetească Neagră, pe când Adrian Năstase va "degusta" apa și sucul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel