Meghan Markle va scrie o carte de povești pentru copii

Pexels
Pexels

Ducesa de Sussex, Meghan, va scrie o carte de povești pentru copii, inspirată din aventurile sale și ale soțului său de când au părăsit familia regală. 

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, va publica în iunie o carte pentru copii intitulată "The Bench" despre relaţia dintre un tată şi fiul său, a anunţat marţi editura Random House, relatează Agerpres. Cartea este cea mai recentă "aventură" a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles anul trecut împreună cu fiul lor Archie.

"The Bench", inspirată de soţul şi fiul ei şi ilustrată de artistul Christian Robinson, va fi publicată pe 8 iunie şi va fi însoţită de o versiune audio, cu Meghan naratorul poveştii, a precizat editura. "The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste", a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat.

"Speranţa mea este ca 'The Bench' să rezoneze cu fiecare familie, nu contează sub ce formă, la fel de mult cum se întâmplă în cazul familiei mele", a mai spus Meghan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel