Mașina cadou de logodnă a Prințesei Diana s-a vândut cu 47.000 lire

Foto: Facebook Familia Regala a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regala a Marii Britanii

Mașina Prințesei Diana primită de la Prințul Charles drept cadou de logodnă a fost vândută la licitație.

Autoturismul Ford Escort pe care Prințul Charles i l-a oferit drept cadou de logodnă Prințesei Diana în 1981 a fost vândut pentru 47.000 lire, transmite tabloidul The Sun. Mașina de a treia generație cu motor pe benzină de 1600 cmc a fost folosită de Lady Di până în august 1982, la scurt timp după nașterea Prințului William.

Mașina are peste 133.000 kilometri la bord și are numărul original de înmatriculare: „WEV 297W”. Vopseaua este la rândul său cea originală, de culoare argintie, iar autoturismul are până și unitatea radio cu care a fost fabricată. Deținătoarea mașinii, Tina Kirkpatrick, a condus-o vreme de 20 de ani și nu le-a spus vecinilor din satul în care trăia a cui i-a aparținut în trecut automobilul.

„Oamenii mă întrebau de ce am mașina aceasta și le spuneam că a fost mașina cu care am luat permisul de conducere”, a transmis Tina. Autoturismul a fost vândut la o licitație din Colchester, Essex, către un cumpărător sud-american care a dorit să rămână anonim. Cu cele 12 procente percepute drept comision, mașina de 40 de ani s-a vândut cu 52.000 lire.

Relația dintre Diana și Charles a fost în atenția publică zeci de ani

Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a stat zeci de ani pe primele pagini ale ziarelor și pe buzele tuturor și chiar și după divorț, o mulțime de păreri și zvonuri au apărut în spațiul public.

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul timpului, începutul relației lor a fost unul pasional, cu iubire din partea amândurora, iar asta s-a observat în cadourile pe care Prințul Charles i le-a oferit Prințesei Diana.

Ce se află pe capota mașinii Prințesei Diana

Lewis Rabett a explicat că mașina este într-o condiție perfectă și a dezvăluit că mașina are un detaliu cu totul deosebit.

Pe capotă se află o mică statuetă în formă de broscuță pe care Lady Di a primit-o de la sora sa Sarah Spencer. Se pare că, aceasta a vrut să-i amintească Prințesei Diana de basmul "Broscoiul fermecat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel