Kovesi, candidată la şefia DNA. Tiberiu Niţu, adjunctul ei, vrea Parchetul

tiberiu nitu
tiberiu nitu

Așa cum a declarat zilele trecute, fostul Procuror General, Codruța Kovesi, și-a depus candidatura pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție. De asemenea, Tiberiu Nițu, fostul adjunct al lui Kovesi, dorește șefia Parchetului General.

 Fostul procuror general Laura Codruţa Kovesi şi-a depus oficial candidatura pentru conducerea Direcţiei Naţională de Anticorupţie, după ce luni,  în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia încheierii mandatului de Procuror General, a declarat că nu exclude o posibilă candidatură pentru şefia DNA.

Codruţa Kovesi a fost numită în funcţie în octombrie 2006, pentru un mandat de trei ani, ulterior fiind reînvestită în această funcţie, pentru un alt mandat de trei ani, care expiră marţi, 2 octombrie 2012. Ea nu mai poate fi reînvestită în această funcţie.

Despre Tiberiu Nițu, Lumea Justiției scrie că acesta  a beneficiat de avantajele Legii 42/1990, primind un  certificat de revolutionar, în acest sens obținând un teren de 8. 000 de metri pătrați, în intravilan, în județul Prahova. În timpul Revoluției, Tiberiu Niți s-a aflat la Televiziune unde a primit ordin să tragă spre niște case din Dorobanți, unde li se spusese, lui și camarazilor acestuia că acolo s-ar afla teroriști, scrie luju.ro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel