Kim Jong-Un, apariție în public, după mai mult de o lună. Schimbare vizibilă - FOTO

Kim Jong-Un, apariție în public, după mai mult de o lună
Kim Jong-Un, apariție în public, după mai mult de o lună

Kim Jong-Un a apărut în public după mai mult de o lună, cu o schimbare frapantă.

Kim Jong-Un a apărut în public după mai mult de o lună de absență completă și a stârnit o mulțime de speculații. Liderul nord-coreean arată vizibil mai slab în prima sa apariție publică și din acest motiv au apărut primele speculații privind posibilele probleme de sănătate cauzate de stilul  său de viață, scrie The Guardian.

Speculații cu privire la sănătatea sa au apărut după ce fotografiile recente cu el îl arată mult ma slab. Dictatorul de la Phenian, persoana căreia a atras interesul global de când a devenit liderul țării, în urmă cu aproape un deceniu, arăta în mod vizibil mai slab în imaginile lansate sâmbătă de mass-media de stat, potrivit agenției de știri Yonhap din Coreea de Sud. NK News, care a analizat fotografiile  acestuia a declarat că pare să fi pierdut o „cantitate semnificativă de greutate”. Fumător înrăit, că tatăl sau, care a murit în decembrie 2011 în urma unui atac de cord, Kim Jong Un a avut mereu probleme medicale, cauzate de excesul de greutate și de stilul de viață sedentar.

Kim Jong-Un, sursă pentru speculații

Marți, site-ul web din Seul a publicat imagini cu Kim, despre care se crede că are 37 de ani, în care acesta își strângea cureaua ceasului său preferat, în valoare de 12.000 de dolari. Fotografiile par să arate că încheietura mâinii stângi este considerabil mai subțire decât în ​​imagini similare realizate în noiembrie 2020 și martie anul acesta.  Din raportul site-ului nu este clar dacă aspectul modificat al lui liderului nord- coreean este rezultatul unei boli sau al unei decizii conștiente de a pierde în greutate.

Sănătatea lui Kim Jong-Un este o sursă frecventă de speculații. În 2014, au apărut speculații potrivit cărora acesta a rămas orb, după ce apăruse în public cu un baston. Totuși, câteva zile mai târziu, agenția de spionaj din Coreea de Sud a susținut că Kim Jong-Un a suferit o intervenție chirurgicală pentru a scoate un chist de la gleznă. În primăvara lui 2020, mulți chiar au crezut că ar fi murit în urma unei operație pe cord, după o absență din spațiul public de 3 săptămâni.  Ulterior a apărut o teorie mai plauzibilă - că pur și simplu se izolase cu familia lui ca măsură de precauție în timpul pandemiei. Kim Jong-Un reapăruse, aparent în stare bună de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel