Jesica Zamfir, CÂȘTIGĂTOAREA Masterchef: Am scăpat de sărăcie

Câștigătoarea Masterchef, Jesica Zamfir. Încă un sezon al emisiunii "Masterchef" s-a sfârșit și a fost desemnată marea câștigătoare a concursului difuzat la Pro TV. 

Câștigătoarea Masterchef, Jesica Zamfir. Este vorba despre Jesica Zamfir care a reușit să-i cucerească pe cei trei jurați de la Masterchef. Jesica Zamfir a câştigat titlul de "MASTERCHEF" şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Aceasta i-a învins în finală pe Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni – poreclit Raj Kapoor şi Irina Bucşa.

Câștigătoarea Masterchef, Jesica Zamfir. "Am scăpat de sărăcie. Mi se schimbă viaţa. În ultimele 6 luni nici nu mai aveam de lucru şi acum sunt MasterCheful României", a declarat Jesica Zamfir, proaspăta câştigătoare a premiului de 50.000 de euro.

Câștigătoarea Masterchef, Jesica Zamfir.  Noua câştigătoare "MASTERCHEF", în vârstă de 28 de ani, este căsătorită, are un băiat de 2 ani şi a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat.

Câștigătoarea Masterchef, Jesica Zamfir. Aida Parascan, marea câștigătoare a sezonului trecut de la "Masterchef", i-a transmis și un mesaj Jesicăi Zamfir, imediat după finala de la Pro TV. "Felicitări Jesica, mă bucur pentru realizarea ta și să fie prima din multe altele în acest domeniu și în tot ce îți dorești!!! Singurul sfat pe care îmi permit să ți-l dau e: Acceptă, Iartă, Iubește", a scris Aida Parascan pe Facebook.

VEZI ȘI: Casnica Masterchef, SEXY și TOPLESS la plajă - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel