Îmbulzeală Catedrala Mântuirii Neamului. SMURD intervine (FOTO)

Îmbrânceală la Catedrala Mântuirii Neamului! Puhoiul de credincioși a fost gata să se calce în picioare, la propriu. Spiritul de turmă poate fi fatal, mai ales dacă vorbim de oameni în vârstă. Imediat s-a și spus că organizarea a fost foarte proastă.

Circa 50.000 de bucureșteni și pelerini s-au aflat duminică la sfințirea Catedralei Neamului.

Prezente la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, mai multe persoane, cu ochii în lacrimi, au acuzat că a fost o organizare jalnică. De aici până la îmbrânceli și călcare în picioare nu a fost decât un pas, echipajele SMURD, prezente la fața locului, acordând primul ajutor.

”A venit lumea peste mine și nu am mai putut să mă ridic. M-au călcat în picioare. Nu mai pot de picioare. Păcat de această slujbă, care a fost atât de frumoasă. Foarte proastă organizare. Dacă nu era un jandarm, să-i dea Dumnezeu sănătate, muream acolo”, a declarat o credinciosă.

(w670)

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită, duminică, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi Patriarhul Daniel, înconjurați de ierarhi români şi străini.

Cu o capacitate de 5.000 de persoane, duminică, în incinta Catedralee nu au avut parte de a participa la slujba de sfințire doar 2.000 de invitați. Printre invitați s-au aflat premierul Viorica Dăncilă, vicepremierii Grațiela Gavrilescu și Paul Stănescu, ministrul de Interne, Carmen Dan, și cel al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel