Ilie Năstase, luat peste picior de Brigitte: Samoyedule, ai mâncat lăptic cu alcool

Ilie Năstase a fost luat peste picior chiar de Brigitte, după incidentele cu Poliția, în condițiile în care Năstase a mai prmit și vestea morții surorii sale.

Ilie Năstase. Brigitte Năstase a intrat într-un live pe contul său de Facebook, unde le-a arătat fanilor noua achiziție: un coteț pentru câinele ei Jo, care tocmai era montat.

Supărată că Ilie Năstase și-a petrecut noaptea  în compania unor domnișoare, Brigitte îl invită pe acesta să locuiască în noul coteț, numindu-l samoyed, rasa câinelui său.

Vezi si: EXCLUSIV Poliția l-a salvat pe Ilie Năstase, în realitate

"Mi-a vernit căsuţa pentru căţel. Acesta este cel care va sta aici  pentru că aseară a fost cu două samoyede şi a mâncat nişte lăptic cu alcool şi a primit două atenţionări de la poliţiştii canini. Acest samoyed va sta aici. Ili, samoyedule. De ce a dat, mă, permis de conducere câinilor? Când nu eşti cuminte, stai aici. Domnul Ilie ce faceţi în pijamale? Şi lăsând gluma la o parte această căsuţă este pentru căţeluşul meu iubit care este un samoyed. Gluma cu căţeluşul mi se pare destul de mică pentru ce mi-a făcut Ilie mie cu cele două gagici", a spus Brigitte Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel