Fosta soţie a lui Tăriceanu s-a recăsătorit

ioana dinu
ioana dinu

Divorţul lui Călin Popesccu Tăriceanu a stârnit valuri în momentul în care cei doi soţi au luat decizia de a se separa. Ioana Dinu şi-a refăcut rapid viaţa alături de directorul Porsche România, Brent Valmar. Cei doi s-au cununat civil joia trecută. Idila celor doi s-a materializat rapid, pentru că Ioana Dinu s-a mutat la nici o lună de la divorţ în vila noului iubit.

După o căsnicie de opt ani, din care au un băieţel de şapte ani, Ioana şi Călin Popescu Tăriceanu au hotărât să divorţeze discret şi în mare secret. Gurile rele s-au grăbit să speculeze că Ioana ar fi călcat strâmb. De aici şi divorţul dintre fostul premier şi fosta doamnă Tăriceanu.

La nici o jumătate de an de la divorţul de Călin Popescu Tăriceanu, Ioana s-a mutat în vila noului iubit. Reporterii presei mondene au surprins-o pe fosta doamnă Tăriceanu zile în şir având acelaşi traseu: de la biroul notarial, merge la cumpărături, trece pe la apartament, iar noaptea şi-o petrece la vila lui Valmar, din Pipera. Mai mult, Ioana ar fi primit şi o maşină nouă, un Audi Q3, tot de la firma iubitului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel