Elev înjunghiat în curtea unui liceu din Tulcea

În instituțiile de învățământ din România se întâmplă lucruri din ce în ce mai ciudate. După ce, miercuri, un profesor din Baia Mare a fost găsit mort în sala de curs, în aceeași zi, un elev de 19 ani dintr-un liceu tulcean a ajuns la spital, ca urmare a faptului că a fost înjunghiat în curtea şcolii.

Incidentul s-a petrecut, în jurul orei 15:30, la Liceul Metalurgic din Tulcea. Atacul a fost semnalat la serviciul 112, iar imediat o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului.

„Medicii de pe ambulanţă au constat că un elev de 19 ani, care fusese înjunghiat, prezenta o plagă la torace, sângera şi avea tensiunea scăzută. Tânărul a primit primul ajutor, iar după ce starea lui a fost stabilizată, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Tânărul este în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericolul”, a declarat la România Tv directorul serviciului de ambulanţă Tulcea, Dumitru Vâlcu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Tulcea, Daniela Condrea, a avut loc o altercaţie pe terenul de fotbal al liceului, în urma căreia elevul a fost înjunghiat cu un cuţit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel