Dragnea, remaniere: Evaluarea miniștrilor. Sunt nemulţumit

Descriere foto:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că este nemulţumit de unii miniştri, rezultatul evaluării premierului Viorica Dăncilă urmând să fie prezentat după referendumul din octombrie.

După şedinţa BPN, de astăzi, Liviu Dragnea a declarat că este nemulţumit de miniştri:

"După referendum, va fi prezentată o evaluare a miniștrilor. Da, sunt nemulţumit. Nu dau nume", a răspuns Liviu Dragnea.

După şedinţa CEx, șeful PSD a anunţa că se va discuta despre remanierea guvernamentală într-o şedinţă a CEx ce va fi convocată după referendumul pentru revizuirea Constituţiei de la începutul lunii octombrie. 

"În ceea ce priveşte remanierea, colegii au spus să discutăm după referendum. Oricum, o evaluare este în desfăşurare, apoi vom avea CEx în care vom hotărî cine va mai rămâne în Guvern şi cine nu.

Ceea ce este foarte important, şi o să cer imperativ la acel CEx, este ca una dintre calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii Guvernului este buna comunicare. Nu este un moft, ci este o obligaţie. „Miniştrii care se tem de presă, care le e frică să meargă la emisiuni, nu trebuie să fie în Cabinet. Nu mai vreau să fiu purtătorul de cuvânt al ministerelor. Să comunice miniştrii", a declarat Dragnea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22