Dragnea, remaniere: Evaluarea miniștrilor. Sunt nemulţumit

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că este nemulţumit de unii miniştri, rezultatul evaluării premierului Viorica Dăncilă urmând să fie prezentat după referendumul din octombrie.

După şedinţa BPN, de astăzi, Liviu Dragnea a declarat că este nemulţumit de miniştri:

"După referendum, va fi prezentată o evaluare a miniștrilor. Da, sunt nemulţumit. Nu dau nume", a răspuns Liviu Dragnea.

După şedinţa CEx, șeful PSD a anunţa că se va discuta despre remanierea guvernamentală într-o şedinţă a CEx ce va fi convocată după referendumul pentru revizuirea Constituţiei de la începutul lunii octombrie. 

"În ceea ce priveşte remanierea, colegii au spus să discutăm după referendum. Oricum, o evaluare este în desfăşurare, apoi vom avea CEx în care vom hotărî cine va mai rămâne în Guvern şi cine nu.

Ceea ce este foarte important, şi o să cer imperativ la acel CEx, este ca una dintre calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii Guvernului este buna comunicare. Nu este un moft, ci este o obligaţie. „Miniştrii care se tem de presă, care le e frică să meargă la emisiuni, nu trebuie să fie în Cabinet. Nu mai vreau să fiu purtătorul de cuvânt al ministerelor. Să comunice miniştrii", a declarat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel