Dragnea, după lovitura lui Iohannis: "Preşedintele îi umileşte pe români"

Liviu Dragnea, inițiatorul legii privind eliminarea a peste 100 de taxe și tarife, a recționat în termeni duri după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a contestat tăierile de taxe la Curtea Constituțională.

Liviu Dragnea îl acuză pe Iohannis că "nu trăiește printre români" şi nu înţelege că oamenii pierd zeci de ore la cozi pentru a plăti taxele nefiscale.

"Înainte să recurgă la astfel de metode privitoare la legea prin care am eliminat cele 102taxe, Klaus Iohannis ar fi trebuit să meargă la una din cozile la care românii stau doar pentru a plăti una din aceste taxe. Ar fi înţeles de ce această lege este bună şi necesară. Klaus Iohannis nu trăieşte printre români şi nu înţelege că oamenii pierd zeci de ore în fiecare an pentru a plăti aceste taxe nefiscale", a declarat șeful PSD.

Dragnea mai spune că Iohannis "îi umileşte pe români" și că motivaţiile pentru care președintele trimite legea la CCR sunt "exclusiv politice":

"Preşedintele îi umileşte pe români, iar motivaţiile pentru care trimite legea la CCR sunt exclusiv politice. Vreau să vă asigur că, și de acum înainte, vom face tot ce este legal pentru a pune această lege în aplicare", a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel