DOLIU în sport. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viaţă pe terenul de joc

DOLIU în sport. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viaţă.
DOLIU în sport. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viaţă.

Un cunoscut fotbalist s-a stins din viaţă pe terenul de joc.

Un fost mare fotbalist a decedat la vârsta de 37 de ani. Clubul de fotbal KV Ostend, din prima ligă belgiană, a anunțat vineri că fostul jucător Franck Berrier s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit în timpul unui meci, scrie Realitateasportivă.ro

Când s-a lăsat de fotbal

Franck Berrier s-a retras din activitate în urmă cu doi ani. El a jucat la echipa belgiană în perioada 2013-2018, iar ulterior și-a continuat activitatea la KV Ostend, ca antrenor secund. De-a lungul carierei, Berrier a evoluat la formații precum Cannes, Zulte Waregem, Standard Liege, KV Ostent și KV Mechelen.

”Cu mare tristețe și neputință, am aflat de moartea vedetei clubului, Franck Berrier. Acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardiac în timpul unui meci de fotbal. Le dorim apropiaților multă putere în aceste momente grele”, a fost anunțul clubului KV Ostend.

Tricoul cu numărul zece, rămas vacant la Barcelona după plecarea lui Messi 

Plecarea istorică a lui Lionel Messi de la FC Barcelona lasă un număr vacant înainte de startul sezonului 2021-2022. Conform Marca, argentinianul de 34 de ani a purtat tricoul cu numărul zece mai bine de un deceniu. Este posibil ca la posibila sa destinație, Paris Saint-Germain, Messi să fie forțat oricum să poarte alt tricou decât cel de decar care îi aparține lui Neymar Jr.

Astfel, cine va lua tricoul cu numărul zece lăsat vacant de Messi? Nimeni nu a îndrăznit să utilizeze numărul în timpul meciului din Trofeul Gamper cu Juventus, terminat 3-0 pentru catalani, existând toate șansele ca nimeni să nu-l poarte în sezonul 2021-2022.

Mai multe ligi din multiple sporturi au opțiunea de a retrage numerele purtate de marii jucători, în onoarea lor, cum ar fi în NBA, Serie A sau chiar în cazuri extreme în Premier League. În timp ce tricoul cu numărul zece are greutate în fotbal în general, la Barcelona există o tradiție de jucători mari care au fost decari. Printre ei se numără Romario, Ronaldinho, Diego Maradona, Rivaldo și Messi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel