DNA. DENUNȚ împotriva lui Dragnea și Tăriceanu

Denunț la DNA împotriva lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și împotriva membrilor Casei Regale.

Aceștia sunt acuzați de fals în înscrisuri, abuz în serviciu, trafic de influență și constituirea unui grup infracțional, de către Gheorghe Funar. Mai exact, este vorba despre legea privind statutul Casei Regale.

Funar îi acuză pe președinții Sentatului și Camerei Deputaților de formarea unui grup infracțional, care ar duce la jefuirea statului român. Îi acuză pentru că au depus acea inițiativă legislativă prin care Casa Regală ar căpata un alt statut juridic și ar primi în folosință pentru următorii 49 de ani Palatul Elisabeta și ar avea cheltuielile suportate de statul român.

Gheorghe Funar face propriile sale calcule și spune că este vorba de 25 de milioane de euro, bani care s-ar da anual Casei Regale.

„Eu nu i-am acuzat pe cei pomeniți, pe Dragnea și Tăriceanu, pe Margareta Duda, Radu Duda, că sunt membrii acestui grup infracțional, eu am cerut să fie audiați ca martori. Eu știu cine sunt membrii grupului, dar nu mi-am permis să-i citez, ca să nu-i supăr.

Plângerea am trimis-o astăzi online la DNA și luni le-o trimit prin poștă și cu semnătura mea. Cei de la DNA și românii vor afla din cele 14 pagini multe lucruri despre monarhie. Să se respecte Constituția României și să nu se înființeze împotriva voinței poporului român exprimată prin referendumurile din 1991 și 2003 când poporul a votat pentru republică și împotriva monarhiei”, a declarat Funar la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel