Disperare. Vezi SMS-urile dintre doi foști demnitari ai Guvernului Boc pentru a-și acoperi afacerile

În cadrul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV, Laura Chiriac și Victor Ciutacu au scos la lumină fapte ce duc spre latura penală a unor înalți demintari din Guvernul Boc. Este vorba despre sms-uri trimise între un fost ministru și un șef al achizițiilor publice din Guvernul Boc pentru a băga sub preș deciziile discutabile pe care le-au luat și care au ajuns în instanță.

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru a Tineretului și Sportului din Guvernul Boc și prietenă declarată a Elenei Băsescu, a fost surprinsă recent în Parlament când citea un mesaj disperat de la Cristina Trăilă, nimeni alta decât fosta șefă a ANRMAP, organismul de stat care aprobă achizițiile publice, și o foarte bună prietenă a Elenei Udrea. "Te rog să faci cerere la instanță de a mă scoate de pe lista de martori", era mesajul trimis de doamna Trăilă.

Răspunsul Monicăi Ridzi a fost la fel de disperat: "Trebuie să mă înțelegi, avocații mei nu ar dori decât  să confirmi  un lucru care s-a întâmplat și  te-am sunat și te-am rugat să-l pui în legătură pe directorul de la Achiziții de la MTS cu un specialist de la Achiziții de la AMRMAP", îi răspundea Monica Iacob Ritzi.

Fosta șefă de la ANRMAP, Cristina Trăilă, mai are și o altă problemă, după ce instituția pe care o conducea a aprobat și cheltuielile necesare organizării Galei Bute, un eveniment care ar fi trebuit să fie finanțat din bani europeni, dar care a fost subvenționat de la buget. De remarcat că anchetatorii nu au găsit nici până în prezent acte pentru circa două treimi din cheltuielile acestei gale, adică 1,2 milioane de euro, plus TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel