Directorul STB Adrian Criț are o firmă de transport. Ce spune despre conflictul de interese

Directorul general STB Adrian Criț a susținut luni o conferință de presă în care a subliniat că legea trebuie respectată de toată  lumea inclusiv de sindicaliștii din compania pe care o conduce și care se află în grevă de cinci zile.

Șeful STB a spus, în timpul conferinței de presă, că legea nu se negociază, legea se aplică, în condiţiile în care Hotărârea Tribunalului Bucureşti a stabilit că greva angajaţilor STB este ilegală.

Conform declarației de interese a directorului general al Societății de Transport București, acesta are o firmă de transport de mărfuri care este funcțională. 

Întrebat de DCBusiness despre această situație, dacă i se pare a fi legală, Adrian Criț e spus că: ”Transport de mărfuri, nu de călători. Și de când am început activitatea aici (la STB n.r.) nu m-am ocupat de acea societate și n-am mai facturat nimic, ca idee. E ca și cum aș fi suspendată. Nu are rost atâta timp cât îți asumi o cheltuială minimă cu contabilul pentru că acea firmă nici angajați nu mai are. E ca și cum af fi suspendată”.

Vezi continuarea pe DC BUSINESS, precum și declarația de interese a directorului general al Societății de Transport București!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel