Descoperire macabră într-un club de noapte. 21 de tineri, găsiți fără suflare. Cauza deceselor, o enigmă - Foto / Video

Descoperire macabră într-un club de noapte. 21 de tineri, găsiți fără suflare. Cauza deceselor, o enigmă / Foto: Pixabay, de soumen82hazra
Descoperire macabră într-un club de noapte. 21 de tineri, găsiți fără suflare. Cauza deceselor, o enigmă / Foto: Pixabay, de soumen82hazra

Cadavrele a 21 de persoane, au fost descoperite într-un club de noapte din Africa de Sud.

Cadavrele a 21 de persoane, majoritatea tineri, au fost descoperite într-un club de noapte din Africa de Sud. Victimele, care nu prezintă nicio rană, au fost găsite întinse, fără suflare, pe mese, pe scaune și pe podea. Poliția a deschis o anchetă în urma descoperirii macabre de la clubul East London. Oamenii legii au ordonat, de asemenea, dislocarea de "resurse maxime" în timp ce investighează incidentul, scrie News24.

Se pare că este vorba  despre 12 băieți și 9 fete, iar cea mai tânără victimă are 13 ani. Aceștia au fost găsiți morți duminică dimineață, în jurul orei 04:00, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției naționale, Athlenda Mathe.

Cei mai experimentați criminaliști încearcă să deslușească misterul

"La sosire, poliția a găsit 17 cadavre în interiorul clădirii. S-a stabilit ulterior că încă două au murit la o clinică locală, unul a murit în drum spre spital, iar altul a murit în spital.", a spus Athlenda Mathe.

Guvernul a trimis cele mai experimentate echipe de criminaliști și investigatori de la Pretoria pe care îi are la acest moment Africa de Sud, iar polițiștii audiază acum familiile victimelor, încercându-se identificarea acestora, dar și descoperirea cauzei morții. Nici la oră nu se știe ce anume i-a omorât pe tinerii care participau la o petrecere în acel club.

Ipoteza unei otrăviri colective

The South African scrie că una dintre victimele care au reușit să scape cu viață,o fată de 15 ani, a spus că s-a creat haos după ce cineva a folosit un spray cu piper, petrecăreții îmbulzindu-se afară, sufocându-se și tușind. Cu toate acestea, oamenii legii spun că niciunul din cele 21 de cadavre nu prezintă răni specifice unei îmbulzeli.

În tot acest timp, pe reţele de socializare unii evocă posibilitatea unei intoxicaţii cu gaz sau a unei otrăviri colective. Descoperirea macabră a făcut deja înconjurul lumii, șocând oamenii. Încă nu se sugerează că spray-ul cu piper i-ar fi putut ucide pe acești petrecăreți, dar s-ar putea dovedi a fi motivul pentru care a izbucnit o ambuscadă. Poliția se află la fața locului și vorbește cu alți martori, în timp ce autoritățile de aplicare a legii se străduiesc cu disperare să dea sens acestei tragedii.

Amploarea acestei pierderi i-a lovit puternic pe sud-africani. Scenele petrecăreților care se distrează – cu doar câteva ore înainte ca mulți să-și întâlnească moartea – au fost distribuite pe rețelele sociale. Dar bucuria s-a transformat în disperare, lăsând zeci de părinți să se confrunte cu o realitate sfâșietoare.

Oamenii legii, fără o pistă clară momentan, au cerut ajutorul populației. Oricine ar putea avea informații cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla a fost rugat să contacteze poliția și să împărtășească informații la numărul Crime Stop - 08600 10111.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel