Declaraţie şoc: Jumătate dintre maşinile fotbaliştilor sunt de furat, afirmă Dănuţ Lupu

Lupu
Lupu

Reţinerea lui Andrei Mărgăritescu în dosarul maşinilor de lux furate nu a surprins pe toată lumea. Unul dintre cei care se aşteptau la aceste măsuri este Dănuţ Lupu. Acesta a afirmat că jumătate din maşinile fotbaliştilor din Bucureşti sunt de furat.

"Am spus de mai mult timp că eu cred că jumătate din maşinile fotbaliştilor din Capitală sunt de furat, aşa că nu sunt foarte surprins acest caz. Nu cred însă că Mărgăritescu, Munteanu şi mai ştiu eu cine are avea însă vreo legătură cu reţelele specializate în furt de maşini. Ei au fost doar naivi şi s-au bucurat că pot lua maşini şmechere la preţuri mici, fără să se gândească prea mult de unde provin şi de sunt mai ieftine", a spus Dănuţ Lupu pentru Fanati, citat de prosport.ro.

Dosarul maşinilor de lux furate este mult mai amplu şu cuprinde mai multe nume de fotbalişti, a spus pentru Fanatik un procuror DNA. Fotbaliştii erau printre cei mai buni clienţi ai hoţilor, atât pentru că dispuneau de sume mari de bani cash, cât şi pentru că nu verificau în amănunt toate documentele maşinii sau seriile de la motor şi şasiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel