De ce nu trebuie să-l uităm încă pe Traian Băsescu. Pronosticul lui Mircea Diaconu. "Un pericol înfiorător"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a explicat, duminică, de ce fostul președinte Traian Băsescu nu trebuie uitat. Mai mult, maestrul nu are încredere în ce se întâmplă acum în politica românească, comparând perioada schimbării cu anii '89-'90. 

"Tendința noastră este să uităm, să dăm pagina. Păi dacă n-am vorbi, ar fi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Uitarea și tăcerea sunt foarte bune, dar întâi să dăm pagina până la capăt. Sunt atâtea porcării pe care nu le știm încă și trebuiesc știute. (...) Acest "după" Traian Băsescu seamănă cu cel de după '89 ca mecanisme și ca logică. Două-trei persoane sunt aruncate în spațiul public și sunt foarte consumate și restul rămân la fel", a spus Mircea Diaconu, la Antena 3.

"Pericol înfiorător" 

Maestrul Mircea Diaconu a precizat că există un mecanism în care de fiecare dată când se întâmplă ceva bun, există cineva în spate care trage frâna de mână, pentru a te trage de mânâ. Dacă începi să contezi, "ești un pericol înfiorător" pentru o "masă critică a răului" formată din oameni cenușii, pe care nu-i recunoști pentru că arată la fel ca noi, a subliniat Mircea Diaconu, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de Întâlnire". 

Pariu pe anii de închisoare ai lui Traian Băsescu

"Mă tem că așa cum în '89-'90 au fost niște procese de fațadă, așa va fi și acum", a subliniat europarlamentarul. Mircea Diaconu a subliniat că propune ceva demn de "agențiile de pariuri": "Câți ani va lua Traian Băsescu de închisoare?". Pronosticul dat de europarlamentar este de 3-6 luni cu suspendare. Radu Tudor a spus, glumind: "Cred că Mircea Badea va paria cel mai mult". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel